WELKOM! U bent nu op hét platform voor alle rijders, bezitters, volgers en gebruikers van alle vierwielers ongeacht merk. U bent ook nog maar 1 stap verwijderd van de toegang tot dit bijzondere autoforum. Want dit forum is nu eens niet uitsluitend digitaal, maar een écht sociaal netwerk van ondernemende en avontuurlijke autoliefhebbers. Wij zijn allemaal autoliefhebbers die niet in de reguliere merkhokjes blijven denken. *. Helaas is tegenwoordig het bezitten van een auto om ermee te toeren en er enthousiast over discussiëren niet meer zo vanzelfsprekend. De laatste jaren ligt de nadruk immers steeds meer op 'bijtelling', 'hybride', 'downsizing', 'eco', 'groen' of 'blauw'. Wilt u zich ook ongeremd kunnen blijven uiten over auto's?

De kernwaarden van DRC luiden: gezelligheid, saamhorigheid en maatschappelijk verantwoord genieten.

MELDT UZELF OOK AAN!
DRC©Les Grandes Alpes 2017
DRC©Les Grandes Alpes 2017
DRC©Les Grandes Alpes 2017
DRC©Les Grandes Alpes 2017
DRC©Les Grandes Alpes 2017
DRC©Les Grandes Alpes 2017
DRC©Les Grandes Alpes 2017
DRC©Oostenrijk 2016
De DRC©Kernleden organiseren zéér regelmatig en in steeds wisselende samenstelling, uiterst fraaie en perfect verzorgde eendaagse en meerdaagse ritten. De buitenlandse ritten o.a. naar de Alpen, de Eifel, het Zwarte Woud, Schotland etc.. We hebben inmiddels al zoveel ondernomen dat het teveel is om hier allemaal op te noemen. DRC©trips zijn altijd goed georganiseerd, met goed uitgedachte fraaie routes met nationale of internationale bestemmingen, met zorgvuldig uitgekozen start-, eind- en lunchlocaties. Dat wil zeggen, wij verzamelen of stoppen nooit bij die hamburgerketen. Bij onze meerdaagse trips overnachten wij altijd in de betere en fraai gesitueerde hotels.

* Uiteraard kunt u óók aan de door de DRC©Kernleden geïnitieerde en georganiseerde ritten en/of evenementen deelnemen. Dit is echter alléén mogelijk indien u voldoet aan de volgende voorwaarden: 1) U bent geregistreerd forumlid en heeft zich bij registratie geconformeerd aan het rittengedragsregelment, u omarmt de kernwaarde maatschappelijk verantwoord genieten, 2) u bent uitgenodigd voor deelname aan een rit.

Anonieme gast: U heeft nu slechts zéér beperkte toegang tot dit forum. De aantrekkelijke ledenvoordelen die wij hebben bedongen bij gerenommeerde bedrijven zijn uitsluitend beschikbaar voor onze geregistreerde leden. Meldt uzelf dus aan als nieuw DRC©lid en stel uzelf ook even persoonlijk aan iedereen voor. Deel straks uw verhalen, stel uw vragen, neem deel aan discussies, open zelf een discussie of wordt binnenkort misschien ook uitgenodigd om mee te rijden met één van de vele fraaie, door de DRC©Kernleden georganiseerde, DRC©trips.
Bekijk op de ACTIVITEITEN en RIT ARCHIEF pagina's hoeveel ritten en activiteiten de DRC©Kernleden organiseren.


Als u aan zich aan de gedragsregels conformeert rijdt u een volgende keer misschien ook enthousiast en avontuurlijk met ons mee! *
Echte mensen,
echte auto's,
echt goede ritten,
echt genieten!